Umuda Koşanlar Derneği tarafından Ayhanlar İlkokulu’nda “Çocukların Yüzünde Bir Gülücük, Yeryüzünde Büyük Bir Umut” sloganı ile bütün öğrencilere çanta ve kırtasiye dağıtıldı.
Kalbine dokunulmamış, yüzü güldürülmemiş hiçbir çocuk kalmayacaktır anlayışını kendilerine şiar edinmiş Umuda Koşanlar Derneği’nce Ayhanlı çocuklara okul çantası, suluk, beslenme kabı, boya kalemleri ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan yardım paketi dağıtımı düzenlendi.
Yapılan yardımın ardından tuval üzerine el baskısı yapılırken çocuklarla çeşitli oyunlar oynayarak çocukların mutluluğuna mutluluk katıldı.
Dondurma ikramının da bulunduğu günde Okul Müdürü Memiş Bülbül yaptığı açıklamada “Çocukların doyasıya eğlendiği ve mutlu olduğu bugüne vesile olan Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik başta olmak üzere derneğin her bir ferdi ve hayırseverlere teşekkür ederiz” dedi.
Avanos’ta sıcak asfalt çalışmaları başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni
Ruhsatsız Silah Ele Geçirilirdi, 9 Kişi Gözaltına Alındı
Karapınar’da Bir İlk Artık Elektriğini Kendi Üretecek
Tatlarin Kadın Girişimci Kooperatifi İlk Mantar Hasadını Gerçekleştirdi