NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 182. Yıl dönümü münasebetiyle İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Ziyarette “Emniyet teşkilatıyla birlikte toplumun huzur ve güveliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan olan Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182.Yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Jandarma teşkilatımız, kuruluşundan bugüne yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik hizmetleri ile milletimizin takdir edilecek bir yere ulaşmıştır” dedi.
Ziyarette başarılı çalışmalarından dolayı teşkilat mensubu personelleri Başarı Belgesi ile ödüllendiren Kaymakam Olgun Öner, görevi başında bulunan Jandarma teşkilatı mensuplarına ve ailelerine sağlık, şehitlerimize ve vefat edenlere Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir ömür diledi.
Avanos Kadın Emek Stantları sahiplerini buldu
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni
Ruhsatsız Silah Ele Geçirilirdi, 9 Kişi Gözaltına Alındı
Karapınar’da Bir İlk Artık Elektriğini Kendi Üretecek
Tatlarin Kadın Girişimci Kooperatifi İlk Mantar Hasadını Gerçekleştirdi